Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

   
   Χρυσός πρωταθλητής Ευρώπης στο άθλημα της δικώπου άνευ πηδαλιούχου αναδείχθηκε ο αθλητής του Ομίλου μας Γιάννης Καλανδαρίδης (δεξιά),ο οποίος μαζί με τον συναθλητή του Νίνο Νικολαϊδη του Ομίλου Αιγυπτιωτών-προπονητής του οποίου είναι ο βολιώτης Ολυμπιονίκης Βασίλης Πολύμερος τ. αθλητής του ΟΕΑ ΝΑΒ- κατάφεραν να κατακτήσουν την 1η θέση !

     Ξεκίνησαν στην τρίτη θέση και στα  1500 μ. εξακολουθούσαν  να είναι στην δεύτερη θέση, ανεβάζοντας  την αδρεναλίνη του κοινού στα ύψη στο ανατρεπτικό φινάλε,  που έγινε, μόλις τα τελευταία μέτρα πριν τον τερματισμό !

     Η Ελληνική δίκωπος κατάφερε να κατακτήσει για πρώτη φορά την πρώτη θέση σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με χρόνο 6.39.13,αποσπώντας θερμό χειροκρότημα από τους θεατές, !
   
      Αναλυτικό αφιέρωμα  στον  τοπικό τύπο,όπως πάντα, (εδώ ) και (εδώ) υπάρχει για τον αθλητή μας ,αλλά και στον  πανελλαδικής εμβέλειας αθλητικό τύπο  ! (εδώ)

      Ο Γιάννης Καλανδαρίδης επέστρεψε στην Καστοριά ,συμμετέχοντας στο προπονητικό κοινόβιο της Εθνικής μας Ομάδας,ακολουθώντας το πρόγραμμα των ομοσπονδιακών προπονητών, για συμμετοχή σε επόμενες διεθνείς διοργανώσεις!

     Συγχαρητήρια στον αθλητή μας και στους προπονητές μας ,που αναδεικνύουν τέτοια ταλέντα και στελεχώνουν την Εθνική μας Ομάδα!
   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ
ΑΡΓΥΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ 2008

ΝΙΚΟΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ
ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ 2004

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ
4η ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ 2012

Blog Archive

Καιρικές συνθήκες

O καιρός σήμερα
Από το Blogger.

Συνολικές προβολές σελίδας

Popular Posts

Μέγας Χορηγός!

Μέγας Χορηγός!

Χορηγός

Χορηγός

Χορηγός !

Χορηγός  !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

Χορηγός !

video

Our Facebook Page

Athens